IZ PRVE RUKE: Đoković odlazi u penziju za pet godina sa 30 Grend slem titula u džepu!

Autor:

Sport

01.08.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni planovi Srbina.

IZ PRVE RUKE: Đoković odlazi u penziju za pet godina sa 30 Grend slem titula u džepu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Hrvat Goran Ivanišević otkrio je dugoročne ciljeve Novaka Đokovića, tom prilikom rekavši da Srbin planira da igra još pet godinai osvoji bar 30 Grend slem titula.

Razgovarao sam nekoliko puta sa njim o tome, cilj mu je da igra još pet godina i dođe do 30 Grend slemova. To je nešto što je oduvek imao na umu. Ako ne bude povređen, verujem da je u stanju da dostigne ovaj cilj - naveo je Noletov trener, a potom je dodao:

- I pre nego što sam postao Noletov trener, rekao sam da će zajedno sa Nadalom na kraju osvojiti više Grend slemova od Federera. Ako su zdravi, nemaju granice. Mislim da će nastaviti da pobeđuju - zaključio je Ivanišević.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivanišević raskrinkao Rodžera - Federer nije imao šanse protiv Đokovića i Nadala

Podsetimo da je Novak 21. "slem" osvojio nedavno na Vimbldonu, a postoje velike šanse da ne zaigra na predstojećem US Openu, ako i u Melburnu početkom naredne godine, zbog deportacije iz Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading