ČETIRI I PO GODINE ZATVORA ZA BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA: Malbaša osuđen, OTKRIVAMO KAKO JE DOČEKAO PRESUDU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana Nikola Malbaša osuđen je na četiri i po godine zatvora zbog pokušaja ubistva, saznaje Republika.

ČETIRI I PO GODINE ZATVORA ZA BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA: Malbaša osuđen, OTKRIVAMO KAKO JE DOČEKAO PRESUDU!

Foto: Starsport

Prema našim informacijama, Malbaši je dodeljena mera kućnog pritvora iz elektronski nadzor (nanogica) do pravosnažnosti presude, nakon čega će biti sproveden na zatvorsko služenje kazne.

- Za ovo delo pokušaj ubistva zaprecena je kazna od 5 do 15 godina, ali sud ju je ublažio krećući se u granicama minimuma. Takođe, posledice povreda koje je naneo oštećenom su bile ozbiljne, ali ne i fatalne. Uzeli smo u obzir i da je reč o neosuđivanom licu i porodičnom čoveku, ocu dvoje dece, koji se korektno ponašao u pritvoru - rekla je sudija Svetlana Galić dok je izricala presudu.

Malbaša je presudu docekao mirno bez reakcija, a u hodniku suda se smejao, ljubio suprugu i grlio roditelje.

Republika

Foto: printscreen/Google Earth

 

Sudija je istakla i da je izjava Igora Neškovica nelogična i kontradiktorna, kao i da je jasno da je fudbaler kriv jer postoje mnogi dokazi u vidu veštacenja, video snimka i foto dokumentacija vozila u kojem se zločin odigrao.

Tužilaštvo: Žalićemo se!

Više javno tužilaštvo u Beogradu žaliće se na presudu kojom je danas Viši sud u Beogradu na četiri i po godine zatvora osudio Nikolu Malbašu zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju, kao i zbog odluke kojom mu je pritvor zamenjen zabranom napuštanja stana uz elektronski nadzor.

- Po prijemu pisanog otpravka presude tužilaštvo če razmotriti njene navode i u zakonskom roku uložiti žalbu na visinu izrečene kazne, kao i zbog ukidanja pritvora. Podsećamo da je Malbaša optužen da je 8. jula 2020. godine nožem naneo više teških telesnih povreda oštećenom Igoru N. Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenog osudi na najmanje 10 godina zatvora i da mu produži pritvor - saopštilo je Tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading