SPUSTIO MU ROLETNU U NJUJORKU: Amerikanac morao da progovori - PODIVLJALI Švajcarac NAUDIO Đokoviću!

Autor:

Sport

31.07.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbinu nikako nije odgovarao švajcarski as u završnici "slemova".

SPUSTIO MU ROLETNU U NJUJORKU: Amerikanac morao da progovori - PODIVLJALI Švajcarac NAUDIO Đokoviću!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Džimi Arijas, bivši američki teniser, prisetio se okršaja Novaka Đokovića i Stena Vavrinke, tom prilikom rekavši da je jedino Švajcarac mogao da "naudi" Srbinu, kada se nalazio u top-formi.

Vavrinka je tako sprečio Noleta da stigne do bar još dve Grend slem titule, i to u finalima Rolan Garosa i US Opena, kada je bio nadomak njihovog osvajanja.

Imam slabost prema Stenu Vavrinki, pre svega zbog toga što je osvojio tri grend slema, ali i činjenice da je u stanju da raspali bekhendom neverovatnom brzinom -naveo je 57-godišnji Njujorčanin, a potom je dodao:

 

 

Kada je Stan u formi, on je jedini igrač koji je u stanju da dominira u razmenama sa osnovne linije protiv Novaka Đokovića, i sa forhend i sa bekhend strane. Đoković nije mogao ništa protiv podivljalog Stana u grend slem finalima - zaključio je Arijas.

Podsetimo da je švajcarski teniser tokom karijere osvojio 16 trofeja, a trenutno je 287. reket sveta, budući da je u poslednje vreme imao brojne povrede sa povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Lana

01.08.2022 14:52

Ja sam protiv lupetanja.

123

03.08.2022 14:14

I gde je sada Sten? A Novak igra i osvaja GS tamo gde ga puste da igra.