NADA JOŠ TINJA: Novak Đoković počeo pripreme za US Open!

Autor:

Sport

29.07.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ništa ne prepušta slučaju.

NADA JOŠ TINJA: Novak Đoković počeo pripreme za US Open!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na US Openu

Srpski teniser Novak Đoković nada se da će SAD promeniti regulativu oko ulaska u zemlju kako bi mogao da nastupi na predstojećem US Openu. Otvoreno prvenstvo Amerike počinje tačno za mesec dana, a Nole ništa ne prepušta slučaju.

Srbin se trenutno nalazi u Crnoj Gori, gde je startovao treninge na betonskoj podlozi, sličnoj kao na terenima u Njujorku, kako bi spremno dočekao eventualan nastup na poslednjem Grend slemu sezone.

Uoči US Opena na programu su Mastersi Montreal i Sinsinati, ali su šanse da Novak na njima zaigra, zbog vremenskog cajtnota, svedene na domen teorije.

 

 

Podsetimo da Đoković trenutno po američkim propisima spada u kategoriju nevakcinisanih stranaca protiv koronavirusa, te ne može da uđe u zemlju.

Titulu u Njujorku će braniti prvi reket sveta Danil Medvedev, a postoji opasnost da Rus već sredinom avgusta čelnu poziciju na ATP listi prepusti Nemcu Aleksanderu Zverevu, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading