"Niške strasti" u Prokuplju: Stereo Banana ponovo na 3DFestu

Autor:

Zabava

29.07.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni 3DFest nakon osam godina pauze ponovo će biti centralni događaj u najvećem gradu Topličkog okruga!

"Niške strasti" u Prokuplju:  Stereo Banana ponovo na 3DFestu

Foto: Nikola Zlatanović

Stereo Banana

Povratničkim albumom "Niške strasti" grupa Stereo Banana izazvala je veliku pažnju na muzičkoj sceni u zemlji i regionu, a u čast povratka i festivala 3DFest niški dvojac će nastupiti 26. avgusta u Prokuplju.

Pre tačno devet godina Stereo Banana je prvi put nastupila u Prokuplju, takođe na 3DFestu koji će ponovo biti održan, na desetogodišnjicu premijernog izdanja.


- Ovo treba da se zapamti, da opstane i da se ne zaboravi - uglas su 2013. godine poručili Naopak i Nemuš, članovi Stereo Banane.

Foto: Nikola Zlatanović

Stereo Banana

 

Devet godina kasnije, grupa mladih entuzijasta iz Prokuplja je odlučila da vrati život 3DFestu koji će posle osam godina pauze ponovo biti centralni događaj u najvećem gradu Topličkog okruga.

- Svi pamtimo kakav su šou priredili momci iz Stereo Banane i kada smo odlučili da ponovo pokrenemo festival, izbor je bio lak i jasan. Oni su sa nama bili davnih dana i ovo je idealna prilika da nastavimo starim putem, na nov način, uz stare drugare - saopštili su organizatori 3DFesta.

3DFest će biti održan 26. avgusta na terenu pored Gradskog bazena, organizatori poručuju da će u narednim nedeljama biti poznati svi detalji, kao i kompletan muzički program.

BONIUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading