Srbija ga je obožavala u ulozi Bebana: Imao je 12 godina kada se proslavio u "Porodičnom blagu", a danas ga NIKO ne bi prepoznao! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je osvojio publiku ulogom Bebana u "Porodičnom blagu" imao je samo 12 godina - danas ima sasvim drugo zanimanje i izgleda potpuno drugačije!

Srbija ga je obožavala u ulozi Bebana: Imao je 12 godina kada se proslavio u "Porodičnom blagu", a danas ga NIKO ne bi prepoznao! (FOTO)

Foto: youtube/ Holivud YouTube/Novo jutro

Vukašin Marković proslavio se pre dve decenije kada se u seriji "Porodično blago" pojavio u ulozi Bebana.

Foto: youtube/ Holivud YouTube/Novo jutro

Vukašin Marković u ulozi Bebana

 

Tada je imao samo 12 godina i mnogi su mu predviđali uspešnu glumačku karijeru, međutim Vukašin je odlučio da promeni profesiju, pa je napustio glumu i uplovio u muzičke vode.

Vukašin je sada frontmen grupe Iriefm osnovane 2001. godine, a pored pevanja, bavi se i pisanjem tekstova i sviranjem trombona.

Kako je istakao jednom prilikom, nije se pokajao što se u detinjstvu bavio glumom.

- Nikada se nisam pokajao što sam to radio, evo reprizira se već desetu godinu zaredom. Sve to je ljudima ostalo urezano u sećanje - rekao je on jednom prilikom tokom gostovanja u "Jutarnjem programu" na TV Prva.

 

Vukašin se drži podalje od medija, posvećen je svojoj grupi, a tokom intervjua za Hello, govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio je jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici uopšte.

- Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - skrenuo je odmah priču na drugu temu Marković, ne želeći da otkriva previše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading