Nebojša Glogovac je prvo voleo OVU LEPOTICU: Otkrivena dugo skrivana tajna o Mini, kum na VENČANJU im je bio poznati glumac! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.07.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Glogovac voleo je Minu Glogovac, sa kojom ima zlatne naslednike.

Nebojša Glogovac je prvo voleo OVU LEPOTICU: Otkrivena dugo skrivana tajna o Mini, kum na VENČANJU im je bio poznati glumac! (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Foto:Promo

Nebojša Glogovac

Srpski glumac Nebojša Glogovac koji je preminuo  početkom februara 2018. godine bio je u dva srećna braka, dok se o prvom malo znalo i pisalo, glumac je bio 18 godina u braku sa slikarkom Minom Glogovac sa kojom ima dvoje dece.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Mina Glogovac

 

Iako je Nebojša Glogovac svoj privatan život ljubomorno čuvao, zna se da je bio dva puta u braku. Prva supruga Nebojše Glogovca bila je poznata slikarka Mina Glogovac kojom se glumac, prema pisanju domaćih medija, oženio 1996. godine, kada je imao 28 godina i sa njom ostao punih 18 godina u braku.

 

 

Detalji njihovog bračnog života javnosti nisu poznati, osim činjenice da im je na svadbi kumovao Vojin Ćetković, Glogovčev dugogodišnji prijatelj i kolega. Glumac je sa Minom dobio dva sina - Miloša i Gavrila, a potom je iz drugog braka sa suprugom Milicom dobio ćerku Sunčicu.

 

 

Iako detalji njihovog braka nisu poznati domaćoj javnosti, zna se da im je na pomenutom venčanju kumovao Nebojšin veliki prijatelj i kolega, Vojin Ćetković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading