Prošlost Mine Lazarević retko ko zna: Zatrudnela u TREĆOJ GODINI, pa priznala - "Ja sina ne viđam..." (FOTO)

Autor:

Zabava

17.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Lazarević progovorila o sinu Luki!

Prošlost Mine Lazarević retko ko zna: Zatrudnela u TREĆOJ GODINI, pa priznala - "Ja sina ne viđam..." (FOTO)

Foto: ATA Images

Proslavljena glumica Mina Lazarević na svet je donela sina Luku sa svega 22 godine. Naime, Mina je zatrudnela na kraju treće godine studija, a već u četvrtoj se porodila. To je nije sprečilo da uradi diplomsku predstavu, dobije diplomu, zaposli se u pozorištu na Terazijama, a potom zasluži i svoju prvu ulogu u seriji "Porodično blago".

Uz sina je Mina rasla, razvijala se a kakav odnos danas, nakon priče o porodičnom nasilju, gaji sa njim i sa drugo dvoje dece Ivom i Markom ispričala je za medije.

 

 

- Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno - kazala je Lazarevićeva pa se osvrnula na mlađeg sina i ćerku i način na koji ih vaspitava:

 

 

- Ne jurim decu da budu poput mene, mislim da određeni model ne postoji, svako je osoba za sebe. Ja ih imam troje i svi su potpuno različiti. Trudim se da ih slušam da ih guram, dajem im vetar u leđa i budem pomoć kada im je potrebna - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading