Bravo, Olga! Danilovićeva srušila domaću teniserku za polufinale WTA turnira!

Autor:

Sport

15.07.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja ide ka tituli u Švajcarskoj.

Bravo, Olga! Danilovićeva srušila domaću teniserku za polufinale WTA turnira!

Foto: Starsport

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u polufinale WTA turnira u Lozani pošto je rezultatom 2:1 (6:4, 4:6, 7:6) pobedila domaću igračicu Simonu Valtert, posle dva sata i 40 minuta igre.

Republika

Foto: Starsport

Olga Danilović

Naša predstavnica je prvi set rešila u svoju korist jednim napravljenim brejkom, a u drugom je odmah povela sa 2:0. Međutim, tada je usledio pad u njenoj igri, pa je Švajcarkinja uz dva oduzeta servisa stigla do izjednačenja.

Srpkinja je brejkom otvorila odlučujući treći set, ali je potom izgubila naredna dva servis gema. Ipak, Olga je uspela da se vrati u meč u poslednjem trenutku, pošto je osvojila gem u kom je rivalka pri vođstvu od 5:4 servirala za trijumf, a potom i da meč uvede u taj-brejk.

U odlučujućem periodu igre Danilovićeva je pokazala jače živce i trijumfom od 7:5 u taj-brejku je stigla do mesta među četiri najbolje teniserke u Lozani.

Republika

Foto: Starsport

Olga Danilović

Srpska teniserka će u polufinalu turnira serije 250 na šljaci igrati protiv Anastasije Potapove iz Rusije koja je bila bolja od Nemice Jule Nimajer sa 6:4, 6:2.

Ukupan nagradni fond turnira u Švajcarskoj iznosi 251,750 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading