Udovica Envera Kolašinca: NE MOGU DA NASLUTIM ZAŠTO GA JE NEKO UBIO! Srbija uz Holandiju traga za ubicom

Autor:

Hronika

15.07.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica Envera Mikija Kolašinca(43), pevača iz Novog Pazara koji je ubijen u Holandiji u sačekuši u prvoj polovini juna, još uvek nije otkriven.

Udovica Envera Kolašinca: NE MOGU DA NASLUTIM ZAŠTO GA JE NEKO UBIO! Srbija uz Holandiju traga za ubicom

Foto: Tanjug/AP/printscreen

enver-miki-kolasinac-ubijen-u-holandiji

Njegova supruga Harisa Lotinac otkrila je da se paralelno sa onom u Holandiji, sada vodi i istraga u Srbiji, kao matičnoj zemlji stradalog čoveka koji je u inostranstvo otišao pre više godina, trbuhom za kruhom.  

Nesrećnik koji je pre nekoliko godina učestvovao u muzičkom takmičenju Zvezde Granda i koji je obožavao da peva, prema rečima njegovih najmilijih nije imao neprijatelje, što dodatno koči rasvetljenje njegovog ubistva.

Foto: printscreen/facebook/harisa lotinac

 

- Još uvek nema ništa novo. Policija i nadležni organi prebacuju istragu i u Srbiju jer je moj Enever bio i državljanin ove zemlje. Meni je iz dana u dan sve teže jer očekujem novosti u vezi istrage, a još ne znam ništa. Ne mogu ni jedan razlog da pronađem da bi uopšte neko zbog bilo čega Enveru oduzeo život, čak ni da naslutim - rekla je Harisa za Republiku. 

Iako su rane za voljenim čovekom skoro nezaceljive, Harisa je srećna što nosi Enverovo dete i preko njega će dok je živa da čuva sećanje na partnera. 

- Bog mi daje snagu da preživim ovub bol. Nadam se da će se rasvetliti zločin i da će možda i to malo olakšati. Bog daje snagu da budem dobro zbog dece kojoj trebam, zbog mog sina kojem je Enver bio kako otac iako to nije biološki, i ove bebe koju nosim u stomaku - istakla je Harisa. 

Traži se svedok ubistva

Na molbu holandske policije u vezi sa ubistvom Envera Kolašinca u Buhtenu 9. juna 2022. godine, MUP Srbije je objavio foto-robot muškaraca koji je navodno bio svedok ubistva i bio bi dragocen u istrazi. 

Foto: printscreen/profimedia

Enver Miki Kolašinac

- Muškarac je na dan ubistva viđen u blizini mesta dogadaja. Mišićave je i masivne građe, visine oko 180 cm, starosti izmedu 50 i 60 godina, smeđih ociju, istaknutih obrva i crne kose, širokim nosom i sa puno bora. Na sebi je toga dana imao ravan tamni kačket, plave farmerke sa crnim prugama na prednjoj strani, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele - navodi se u saopštenju policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading