Otkriće koje se čekalo godinama: Revolucionarna PROMENA Novaka Đokovića - NIJE VEGAN!

Autor:

Sport

15.07.2022

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao odgovor na pitanje koje navijače muči godinama - šta zapravo jede Novak Đoković?

Otkriće koje se čekalo godinama: Revolucionarna PROMENA Novaka Đokovića - NIJE VEGAN!

Foto: Instagram/Printscreen/djokernole

Sedmostruki šampion Vimbldona Novak Đoković obožava da provodi vreme u Visokom, sa domaćinom Semirom Osmanagićem, a sada su otkriveni detalji ishrane našeg asa.

Naime, Nole je dugo vremena smatran veganom, tačnije unosio je hranu isključivo biljnog porekla. Ipak, po rečima kuvarice Mirsade Gudegović, Đoković je fasciniran proizvodima mlečnog porekla, koje je jeo tokom boravka u BiH.

- Novak ništa nije naručivao, ja sam spremila ručak po svom izboru za njega i Semira. Oni jedu šta im se da. I Semir je vegetarijanac, samo je njegova supruga Sabina jela meso. Nole je sada jeo uštipke od heljidnog brašna, falafel (kroketi od leblebija), razne sireve... - otkrila je Gudegovićeva, a prenosi "Informer".

Novakov režim ishrane predstavlja enigmu za svetske medije, a do sada je bilo poznato da ne jede meso.

Srbin, vlasnik 21 Grend slem titule, je govorio o mogućem nastupu na US Openu, ali i povratku u Melburn, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading