Novak Đoković postao počasni građanin Visokog!

Autor:

Sport

13.07.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko priznanje za Noleta.

Novak Đoković postao počasni građanin Visokog!

Foto: Starsport

Novak Đoković na otvaranju terena u Visokom

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je samo tri dana posle osvajanja Vimbldona došao u Visoko kako bi otvorio nove terene.

Tom prilikom je gradonačelnik Visokog Mirza Ganić odao veliko priznanje sedmom reketu planete.

- Grad Visoko i Gradsko veće je proglasilo Novaka Đokovića za počasnog građanina grada Visokog. Pored sportske priče koje pravi, ne samo da imamo goste iz regiona, nego iz SAD-a i Australije. Ne samo da je Visoko centar regiona, već je i centar sveta, zato se zahvaljujem Novaku od sveg srca - rekao je Ganić predavši Noletu prigodan poklon.

Takođe, Nole je dobio i Zlatnu plaketu za najboljeg sportistu sveta.

Dragi Novače, Evropsko udruženje menadžera Sarajevo ima predstavnike u 77 evropskih država, sve do Amerike. Davor Poljak, nekadašnji šampion Bosne i Hercegovine u tenisu koji je zbog sporta otišao u Ameriku, naš je predstavnik tamo. Zemlje zapadnog Balkana ti se zahvaljuju što širiš pozitvnu energiju sa naših prostora širom sveta. Zato ti dajemo i zlatnu plaketu, najbolji si na svetu, ne samo u sportu, nego si dobar čovek. Zato se ponosimo tobom i kažemo, svetski, a naš - istakao je Pane Škrbić, koji je Đokoviću i dao plaketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nole

15.07.2022 19:36

Jedini u zelenoj majici !