Spektakl: Đoković sa Karanom igrao tenis bez reketa! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je opet bio u Visokom, ali ne samo da bi napunio baterije na Bosanskim piramidama, već da igra tenis!

Spektakl: Đoković sa Karanom igrao tenis bez reketa! (VIDEO)

Foto: Novak Đoković PR tim

Novak Đoković u Visokom

Kako šaljivo reče, to mu je prvi veliki turnir posle titule na Vimbldonu. Nole je u mestu nadomak Sarajeva uveličao otvaranje teniskih terena u arheološko-turističkom parku "Ravne 2". Prvo su singl mečeve odigrali Slovenac Bedene i domaći takmičar Šetkić, zatim naš Novak i Hrvat Dodig, da bi potom sva četvorica igrala dublove.

DOBRA ZABAVA

Međutim, ono što je prethodilo jednako je razgalilo okupljene navijače koji su želeli da vide na delu novog-starog šampiona Vimbldona. Đoković i njegov domaćin Osmanagić odigrali su partiju novog sporta tenisa bez reketa na tri dodira šakama, dok je sa druge strane mreže bio poznati pevač Goran Karan.

- Nama reketi ni ne trebaju. Evo je, treća! To, Semire - vikao je Đoković saigraču, a onda su proslavili pobedonosni poen.

Osvrnuo se Novak i na sam događaj na Bosanskim piramidama.

- Visoka energija, visoki entuzijazam i dobro raspoloženje. Danas je poseban događaj za Visoko, BiH i ceo region. Promovišemo poruke, sporta, jedinstva, nadamo se da smo na pravom putu - rekao je Ðoković, a Karan se nadovezao:

- Počastvovan sam što sam ovde sa Novakom, stvaramo istoriju. Igrali smo neku verziju picigina (igra sa loptom u plićaku nastala u Splitu) ali sa teniskom lopticom i na teniskom terenu - rekao je Karan.

DRUŽENJE SA KLINCIMA

Dolazak srpskog asa na otvaranje terena bila je i prilika da se na jednom mestu skupe najmlađi teniseri iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Slovenije i Italije. Novak se družio sa njima, slikao se, delio autograme, ali je imao i jednu molbu pred egzibicione mečeve, zbog koje su klinci bili oduševljeni.

- Igram posle podne. Budite spremni da zaigrate sa mnom - poručio im je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading