Isplivalo posle Vimbldona: Beker izazvao HAOS u zatvoru!

Autor:

Sport

13.07.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali robijaši ljuti na povlašćenost Nemca.

Isplivalo posle Vimbldona: Beker izazvao HAOS u zatvoru!

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker ispred suda u kravati sa bojama Vimbldona

Legendarni Nemac Boris Beker izazvao je pravi haos u engleskom zatvoru. Naime, Beker je u rekordnom reoku dobio sjajan posao i imaće priliku da predaje sportsku nauku.

Preciznije, nemački stručnjak će predavati teoriju fizičke kulture i prednosti vežbanja i adekvatne ishrane, što je razljutilo ostale zatvorenike.

Obično biste služili godinama pre nego što biste dobili posao asistenta u učionici, jer se to smatra privilegijom. Ali Beker je posao dobio u roku od nekoliko nedelja od izricanja kazne. Zato postoje mnoga negodovanja zatvorenika koji su napisali žalbe - prenosi "San" reči svog insajdera iz zatvora.

Podsećanja radi, Bekru je omogućeno da prati mečeve Vimbldona iz zafvorske ćelije, a britanski tabloid otkriva da ga je sedma titula njegovog bivšeg izabranika izuzetno obradovala.

On je trenirao Noleta u periodu od 2014. do 2016. godine, a osuđen je na dvoipogodišnju robiju zbog bankrota koji je morao da proglasi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading