I sam je potvrdio da je vanzemaljac: Nakon veličanstvenog dočeka, Novak se opustio i zapevao za svoju dušu! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.07.2022

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličanstveno je sinoć bilo u Beogradu...

I sam je potvrdio da je vanzemaljac: Nakon veličanstvenog dočeka, Novak se opustio i zapevao za svoju dušu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Desetine hiljada ljudi sinoć se okupilo na platou ispred Skupštine grada Beograda da pozdravi sportsku ikonu Srbije koja je po sedmi put u karijeri stigla do vimbldonskog pehara.

Uz zvuke srpske himne "Bože pravde" Novak Đoković je stupio na kultnu terasu gradske Skupštine koja je toliko puta u prethodne gotovo tri decenije bila stecište najvećih srpskih sportskih ostvarenja. Bilo je potpuno jasno, da i pored činjenice da se na ovom mestu ne nalazi prvi put, Novak ima veliku tremu kakvu nikada nije prikazao na teniskom terenu. Pod vidnim naletima emocija pozdravio je sve okupljene sugrađane, zahvalio im se na veličanstvenom dočeku, ali i izrekao ono što smo svi i očekivali - da ćemo se uskoro ponovo, na istom mestu i istim povodom svi okupiti.

 

Nakon svečanog dočeka, najbolji srpski teniser, a verovatno i najbolji sportista u istoriji ove zemlje, zajedno sa užim krugom prijatelja nastavio je proslavu u jednom prestoničkom restoranu.

Opustio se Novak Đoković i zapevao za svoju dužu Stingovu pesmu "Englishman in New York" ne sluteći da ga jedan stih te pesme možda i najbolje opisuje

- I am alien - zapevao je najbolji srpski teniser...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gale (@galeofficial__)

 

I jeste vanzemaljac, teniski vanzemaljac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading