Ne može miran: Kirjos DIVLJAO tokom finala Vimbldona, pa udaren po DŽEPU!

Autor:

Sport

11.07.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti nakon burnog finala na Centralnom terenu.

Ne može miran: Kirjos DIVLJAO tokom finala Vimbldona, pa udaren po DŽEPU!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Australijski teniser Nik Kirjos ukupno je sankcionisan sa 15 hiljada funti zbog skandala koje je pravio tokom Vimbldona.

Kontroverzni australijski as se nije smirio ni tokom finala, a imao je brojne pritužbe na račun navijača.

Osim u prvom setu, jedinom koji je osvojio, Kirjos je tokom celog meča glasno komunicirao sa svojim timom, a sudija u stolici Reno Lihtenštajn uputio mu je upozorenje nakon što je glasno opsovao.

Njemu je zasmetala žena sa tribina, a nakon što je Lihtenštajne odbio zahtev Nika da zbog nje dobije ponovo prvi servis, Australijanac je započeo raspravu.

- To je je*ena šala - poručio je Kirjos zbog čega je opomenut i zbog čega će nagrada koju je osvojio biti za još 3.000 funti.

Prethodno, Kirjos je kažnjen zato što je linijskog sudiju na meču protiv Pola Džaba nazvao cinkarošem, kao i zbog ponašanja na možda i najluđem meču ove godine protiv Stefanosa Cicipasa.

Ukupno, Kirjos je stigao do 15.000 funti (više od 17.700 evra) u kaznama, što mu neće teško pasti s obzirom na to da je ulaskom u finale osvojio oko 1.250.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading