AUSTRALIJANAC POKAZAO VELIČINU: Džentlmenski POTEZ legendarnog Lejvera prema Novaku, a onda je poslao poruku NESREĆNOM Kirjosu!

Autor:

Sport

11.07.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Vimbldona je i dalje udarna vest u svetskim medijima.

AUSTRALIJANAC POKAZAO VELIČINU: Džentlmenski POTEZ legendarnog Lejvera prema Novaku, a onda je poslao poruku NESREĆNOM Kirjosu!

Foto: Tanjug/AP

Finalisti Vimbldona, Nik Kirjos i Novak Đoković

Legendarni Australijanac Rod Lejver džentlmenski je čestitao Novaku Đokoviću osvajanje sedme vimbldonske titule, iako je Srbin u finalu na Centralnom terenu nadigrao njegovog sunarodnika Nika Kirjosa.

Nole je slavio preokretom u četiri seta, a Lejver je pozvao Nika da nastavi da se trudi kako bi došao do završnice još nekog Grend slema, uz poruku da nije imao sreće.

- Čestitke na osvajanju sedmog Vimbldona Novaku Đokoviću, bila je to kontrolisana i maestralna predstava. Nik, loša sreća, imaš mnogo talenta, nadam se da ću te uskoro videti u još jednom finalu – napisao je Lejver, osvajač 11 Grend slem trofeja.

 

 

Podsetimo da je legendarni Lejver (83) tokom svoje trofejne karijere u četiri navrata trijumfovao na londonskoj travi, a osvojio je čak 198 titula, od kojih 72 u tzv. "open eri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading