INSAJDER OTKUCAO NOVAKA: Đoković u STRAHU pred finale Vimbldona!

Autor:

Sport

10.07.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li Nole premijerno da nadigra ljutog rivala na londonskoj travi?

INSAJDER OTKUCAO NOVAKA: Đoković u STRAHU pred finale Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Šestostruki šampion Vimbldona Novak Đoković

Da li se Novak Đoković plaši Nika Kirjosa? Njih dvojica će od 15 časova odmeriti snage na Centralnom terenu Vimbldona, a Kris O'Šonesi, bivši član Noletovog štaba, podelio je sa javnošću "insajderske informacije".

Australijanac, koji je bio zadužen za analitiku u timu Srbina, obelodanio je da mu je Đoković tražio da podrobno analizira Kirjosov servis, te da je osvajač 20 Grend slem titule "u strahu" od njega.

- Novak se plaši Kirjosovog servisa. Kada je izgubio ona dva uzastopna meča 2017. u Akapulku i Indijan Velsu, primivši ukupno 39 asova, tražio je od mene da analiziram Nikov udarac - počeo je O'Šonesi, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kirjosov servis nerešiva enigma za Đokovića?

- Novak je tražio da analiziram gde je snaga Nikovog servisa, da li postoji neki faktor koji bi pomogao u čitanju tog udarca. Da li je to položaj nogu, bacanje loptice, bilo šta što bi moglo da donese korist - zaključio je O'Šonesi, čije reči potvrđuje činjenica da srpski as nije napravio nijedan brejk protiv Australijanca.

Podsetimo, Đoković juri svoj sedmi vimbldonski pehar, dok se Kirjos domogao prvog finala iz reda najvećih u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading