Vilander prognozira finale: Kirjos ima šanse, najbolji je server još od Pita Samprasa!

Autor: Tanjug

Sport

10.07.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši švedski teniser Mats Vilander izjavio je za Eurosport da Australijanac Nik Kirjos u finalu Vimbldona ima šanse da savlada najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića samo ako bude servirao izvanredno.

Vilander prognozira finale: Kirjos ima šanse, najbolji je server još od Pita Samprasa!

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Novak Ðoković i Nik Kirjos za titulu na grend slemu u Londonu boriće se u nedelju od 15 časova.

- Očigledno je da je Novak Ðoković favorit na papiru, ali Kirjos možda servira najbolje još od pojave Pita Samprasa. Teško je razumeti kako će Novak vratiti većinu tih servisa, ali to je Novak Ðoković - izjavio je Mats Vilander za Eurosport i dodao:

- Mislim da će sve zavisiti od Kirjosovog servisa. Ako bude servirao dobro, imaće šanse. Igra sa osnovne linije biće veoma teška za Kirjosa. Da, Novak je favorit, ali želimo da Kirjos odigra sjajno da bismo gledali veliko finale Vimbldona.

Republika

Foto: Printscreen/Eurosport

Mats Vilander

Vilander je u karijeri osvojio sedam grend slem trofeja, ali nikada Vimbldon, gde mu je najbolji rezultat bio plasman u četvrtfinale.

Šveđanin danas radi kao teniski analitičar za Eurosport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading