ČOVIĆ OTKRIO NA SKUPŠTINI: Nije samo Ivanović, Zvezda dovodi još jednog Crnogorca!

Autor:

Sport

10.07.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli prave tim za narednu sezonu, predsednik kluba razmatrao moguće opcije.

ČOVIĆ OTKRIO NA SKUPŠTINI: Nije samo Ivanović, Zvezda dovodi još jednog Crnogorca!

Foto: Starsport

Plejmejker Crvene zvezde Nikola Ivanović

KK Crvena zvezda održala je klupsku skupštinu u petak na kojoj je glavna tema bila dovođenje pojačanja, tačnije formiranje tima za narednu sezonu.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović otkrio je da će naredne takmičarske godine crveno-beli dres nositi "dva Crnogorca".

Jedan je naravno bivši plejmejker Budućnosti Nikola Ivanović, dok drugo ime Čović nije želeo da obelodani. Članovi skupštine su počeli da "licitiraju", pominjao se nekadašnji as Mege Marko Simonović, kao i naturalizovani Amerikanac Džastin Kobs, ali je Čović sve to demantovao.

Republika

Foto: Starsport

Tandem crnogorskih igrača u Zvezdi - Nebojša Čović raspalio maštu zvezdaša

Izgleda da ćemo na odgovor na to pitanje morati još malo da sačekamo, a društvene mreže spekulišu da bi put Beograda mogao krilni centar Danilo Nikolić ili "petica" Valensije Bojan Dubljević.

Podsećanja radi, prvak ABA lige je imenovao Vladimira Jovanović na mesto trenera, umesto Dejana Radonjića koji je, na turbulentan način, otišao u Panatinaikos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading