Odlasci pokvarili Zvezdine planove: Dva važna igrača NEPLANIRANO napustila Mali Kalemegdan!

Autor:

Sport

08.07.2022

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Čović analizirao goruće teme na klupskoj skupštini.

Odlasci pokvarili Zvezdine planove: Dva važna igrača NEPLANIRANO napustila Mali Kalemegdan!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde tokom finala ABA lige protiv Partizana

U hotelu "Crown Plaza" održana je Skupština KK Crvena zvezda na kojoj je prvi čovek prvaka ABA lige Nebojša Čović govorio o brojnim temama, uključujući i odlaske važnih igrača - Dejana Davidovca i Ostina Holinsa.

Srbin je zadužio opremu moskovskog CSKA, dok je Amerikanac ostvario san prelaskom u redove velikana koga zovu "ponos Izraela", a Čović je te rastanke nazvao "neplaniranim".

- Davidovac je otišao u CSKA, jednostavno suma od 800 hiljada je bila prevelika. Doduše, ona je važeća za ovo leto, prošlog nije bilo tako. Možda smo pogrešili što tada nismo produžili ugovor sa njim, kao što smo učinili sa Ognjenom Dobrićem - naveo je Čović, koji se potom osvrnuo na nekadašnjeg asa Zenita.

Republika

Foto: Starsport

Davidovac i Dobrić

- Holins je do januara imao izlaznu opciju za odlazak u NBA. Možda smo i sa njim mogli tada da počnemo pregovore, ali i on je bio izuzetno osporavan. Pritom, imao je čudnu želju da zaigra za Real Madrid ili Makabi, pa kada je stigao poziv iz Izraela - prihvatio ga je - objasnio je Nebojša Čović.

Republika

Foto: Starsport

Holins silno želeo baš u Makabi

Podsetimo da je klub sa Malog Kalemegdana imenovao Vladu Jovanovića na mesto trenera, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading