Čović: Odustajanje Partizana od KLS je unapred režirano!

Autor:

Sport

08.07.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crvene zvezde na Skupštini crveno-belih spomenuo i večitog rivala koji nije igrao plej-of nacionalnog prvenstva.

Čović: Odustajanje Partizana od KLS je unapred režirano!

Foto: Starsport

Održana je Skupština KK Crvena zvezda, a Nebojša Čović, predsednik crveno-belih između ostalog govorio je o pokušaju da se angažuje Pablo Laso za trenera, velikim imenima među potencijalnim pojačanjima, kao i ostanku Nikole Kalinića.

Potvrdio je prvi čovek osvajača triple krune prošle sezone da je posle Nemanja Nedovića, drugo pojačanje Hasan Martin.

Republika

Foto: Budućnost VOLI

Hasan Martin u dresu podgoričke Budućnosti

Takođe, sumirao je prethodnu sezonu, a usput spomenuo i istupanje Partizana iz KLS.

- Završili smo izuzetno uspešnu takmičarsku godinu, sa rezultatskog aspekta. Osvojili smo tri trofeja, a pritisci su bili ogromni u javnosti. Posebno loš tretman imali smo u finalnoj seriji ABA lige, naročito od strane slovenačkih arbitara. Kada se saberu svi propusti, sudije su grešile tri puta više na našu štetu - 43:15 ili 16. Što se tiče KLS, odustajanje Partizana je unapred režirano, pošto je sistem takmičenja ranije izglasan. Najvažnije je da smo pobedili na svim fontovima - ocenio je Čović na Skupštini KK Crvena zvezda koja se održava u hotelu "Crown Plaza".

Republika

Foto: Republika.rs/Nikola Kovinić

Nebojša Čović na Skupštini KK Crvena zvezda

Mnogo se govorilo i o finansijama, a predsednik Crvene zvezde otkrio je koliki je poreski dug i budžet za prethodnu i narednu sezonu.

- Poreski dug manji je od 500.000 evra. Budžet prošle sezone bio je 9.000.000, a naredni bi trebalo 12.000.000, ali uz par miliona obaveza od lane - zaključio je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading