Srbinov pulen bi da sruši Novaka: Van Rajtovenov trener rodom iz Kraljeva!

Autor:

Sport

03.07.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ponovo mora da nadmudri Srbina da bi upisao pobedu na Vimbldonu!

Srbinov pulen bi  da sruši Novaka: Van Rajtovenov trener rodom iz Kraljeva!

Foto: Tanjug/AP

Danas (nedelja) to neće biti na terenu, kao u prošlom duelu protiv Miomira Kecmanovića, već preko trenera rivala u osmini finala Holanđanina Tima van Rajtovena, kojeg trenira sunarodnik naših korena.

Naime, Noletovom vršnjaku Igoru Sajslingu je majka Srpkinja iz Konareva kod Kraljeva i ona mu je usadila ljubav prema tenisu, na šta je on veoma ponosan, a zbog čega se, kao klinac, često sretao sa Đokovićem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Na to je u Londonu podsetio naš as uveren da Van Rajtoven ipak nije naučio dovoljno od trenera da bi mogao da priredi iznenađenje, kao što je to uradio pre nekoliko nedelja u Hertogenbošu, gde je nanizao Tejlora Frica, Feliksa Ože-Alijasima i Danila Medvedeva i osvojio trofej.

- Gledao sam nekoliko njegovih mečeva ovde i u Holandiji. Prilično je impresivan način kojim je dobio Medvedeva (6:4, 6:1). Poznajem njegovog trenera, majka mu je Srpkinja - rekao je Novak Đoković pred borbu za četvrtfinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading