Ko visoko leti, nisko pada: Holandska senzacija PRETI Novaku pred duel za četvrtfinale Vimbldona!

Autor:

Sport

02.07.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski as uveren u svoje sposobnosti pred megdan sa Đokovićem.

Ko visoko leti, nisko pada: Holandska senzacija PRETI Novaku pred duel za četvrtfinale Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Holanđanin Tim van Rajthoven pokušaće da se preko Novaka Đokovića domogne osmine finala Vimbldona, a uoči meča karijere, momak koji nije ni u top 100 na ATP listi puca od samopouzdanja.

Pre turnira, bio je san da igram sa njim. Sada imam šansu, možda čak i na Centralnom terenu i terenu broj 1 što bi bilo lepo i magično. Ulazim u svaki meč sa mišlju da mogu da pobedim. Takođe, u meč protiv Đokovića ću ući sa mišlju da mogu da pobedim - rekao je Van Rajthoven, a potom je dodao:

Nisam mislio da mogu da napravim niz od osam pobeda zaredom. Povećalo mi se samopouzdanje. Trava mi odgovara, odgovara mojoj igri. Jašem na ovom talasu sada, videćemo do kad - reči su senzacije iz zemlje "lala".

 

 

Podsetimo, Van Rajthoven je pažnju na sebe skrenuo osvajanjem titule u Hertongenbošu, kada je u finalu savladao prvog reketa sveta Danila Medvedeva, a u Londonu je do sada nadigrao Delbonisa, Opelku i Basilašvilija.

Duel Srbina i Holanđanina igraće se u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading