VEĆ JE SRUŠIO MEDVEDEVA: Đoković saznao ime potencijalnog rivala u osmini finala Vimbldona - Novače, otvori ČETVORE OČI!

Autor:

Sport

01.07.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja da igra "tenis života" na travi.

VEĆ JE SRUŠIO MEDVEDEVA: Đoković saznao ime potencijalnog rivala u osmini finala Vimbldona - Novače, otvori ČETVORE OČI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom susreta sa Kvonom

Holandski teniser Tim van Rajthoven izborio je plasman u osminu finala Vimbldona, čime je nastavio sa sjajnim partijama na travnatoj podlozi.

Senzacija iz "zemlje lala" nadigrala je za 103 minuta Nikoloza Basilašvilija u tri seta - 6:4, 6:3, 6:4, a u narednoj rundi ga čeka bolji iz srpskog okršaja Novak Đoković - Miomir Kecmanović.

 

 

Podsetimo da je Holanđanin u uvertiri za treći Grend slem sezone osvojio Hertongenboš, a u finalu je iznenedio najboljeg tenisera planete Rusa Danila Medvedeva (6:4, 6:1).

Van Rajthoven je uoči žreba priželjkivao da se sa Noletom sastane u prvom kolu, a sada će možda dobiti priliku da ostvari svoj san, ali boreći se za četvrtfinale.

Kad sam bio dečak sanjao sam da igram na Vimbldonu. Zato bi bilo lepo da igram protiv Novaka Đokovića u prvom kolu. Pogotovo sad kada se ne dobijaju bodovi na turniru - naveo je teniser koji još uvek nije ušao među 100 najboljih na ATP listi.

"Srpski klasik" iz britanske prestonice možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading