Amerikanac otkrio: Novak i ja nismo se tukli u svlačionici!

Autor:

Sport

01.07.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorio jedan od retkih tenisera koji imaju pozitivan skor u mečevima protiv Đokovića.

Amerikanac otkrio: Novak i ja nismo se tukli u svlačionici!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Retki su teniseri koji mogu da se pohvale da imaju pozitivan skor sa Novakom Đokovićem, a jedan od njih je i penzionisani as Endi Rodik.

Amerikanac je devet puta igrao sa Noletom i ostvario učinak od pet pobeda i četiri poraza, a pamti se situacija Ju-Es opena 2008. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endi Rodik

Tada je Endi optužio Novaka da lažira povrede uz čuvenu rečenicu "Sars, antraks, ptičji grip", a time želeo da izbaci Đokovića iz koloseka.

Takođe, pričalo se da je došlo do fizičkog okršaja dvojca u svlačionici, ali je Rodik odlučio da reši dilemu oko toga posle pitanja jednog navijača na Tviteru.

- Stvari poput toga su se dešavale u vrelini momenta. Ipak, to ne bi nikad došlo do takve eksplozije. Nikada nije. Bilo je žestokih reči. Ustvari, izgladili smo sve iste večeri i od tada smo dobro. Uvek se pozdravimo kada se vidimo, sve je u redu - napisao je Amerikanac.

 

 

Podsetimo, Novak Đoković danas od 16 časova igra protiv Miomira Kecmanovića u trćem kolu VImbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading