Novak je favorit na Vimbldonu, ali Rafa se ne sme otpisati!

Autor: Tanjug

Sport

28.06.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša šampionka Vimbldona očekuje uzbudljiv turnir.

Novak je favorit na Vimbldonu, ali Rafa se ne sme otpisati!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnja francuska teniserka Marion Bartoli, izjavila je da je Novak Ðoković svestan da je favorit na Vimbldonu, zbog čega će srpskom teniseru prvi mečevi u Londonu biti najteži.

Ðoković je na startu turnira u četiri seta pobedio Sunvu Kvona 6:3, 3:6, 6:3, 6:4.

- Prvih nekoliko mečeva su najteži za Ðokovića. On zna da je favorit. Videćemo kako se Novak kreće po travi. Svi znamo da je trava klizavija prve nedelje. Prva nedelja je nezgodna i opasna, a posebno kada znate da ste najveći favorit na Vimbldonu - rekla je francuska teniserka za sajt "Tenismajors.com".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marion Bartoli

Ðoković bi tek u finalu mogao da se sastane sa Rafaelom Nadalom.

- Niko od nas nije davao šanse Nadalu na Australijan openu, a on je pobedio. Rafa je osvojio i Rolan Garos iako mu nisu davane velike šanse. Ne želim da ga otpišem, jer će nas sigurno iznenaditi i na Vimbldonu. Nikada, apsolutno nikada ga ne možete otpisati. Ima teži žreb od Ðokovića, ali zna da ima šanse da osvoji titulu - kazala je Bartoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading