Haos u glavi: Čuveni teniser PROGOVORIO o Đokovićevom NERAZUMNOM potezu!

Autor:

Sport

20.06.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

Haos u glavi: Čuveni teniser PROGOVORIO o Đokovićevom NERAZUMNOM potezu!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Nikolaj Davidenko, nekada treći reket sveta, još jednom se osvrnuo na deportaciju Novaka Đokovića iz Australije.

Podsetimo, Noletu je uskraćeno pravo da brani titulu na Australijan Openu jer nije vakcinisan protiv koronavirusa, a Rus je potez Srbina ocenio "nerazumnim", uz pitanje "šta se motalo po njegovoj glavi".

Ne razumem šta je pokušao da uradi. Jesam ga podržavao, ali bilo je to on protiv cele zemlje, on protiv sveta. Nema veze jesi li broj jedan ili šta god, ali još pre nego što je sleteo sam imao osećaj da neće igrati. Nekada ne razumem šta se dešava u njegovoj glavi. Obično Srbi i Rusi imaju isti mentalitet, ali čini mi se da je Novak nekad Nemac, nekad Italijan, ha-ha-ha - naveo je Davidenko za "Sportklub", a potom je izneo prognozu da Novak neće ostati na broju od 20 Grend slem titula.

Republika

Foto: Starsport

Nikolaj Davidenko

Ove godine mi se čini da ima dobru šansu na Vimbldonu i na US openu, pod uslovom da igra. Zavisi od toga kako se spremi. Za sledeću sezonu ne znam – svakom godinom je sve teže kada se dođe u određeno doba. Mislim da neće igrati do 40 – nema šanse da se sa 40 godina osvajaju slemovi, to je nemoguće - zaključio je Nikolaj Davidenko.

Đoković će imati priliku da uveća svoj saldo "slemova" već na predstojećem Vimbldonu, čiji početak je zakazan za 27. jun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading