PRINCEZE UDARILE JEDNA NA DRUGU! Megan i Kejt se pojavile u skoro identičnim kreacijama, kojoj bolje stoji?

Autor: Srećna republika

Lifestyle

20.06.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji ne prestaju da bruje o odnosu Kejt Midlton i Megan Markl, a sada se spekuliše i o tome da li se njih dve međusobno kopiraju kada je u pitanju stil oblačenja.

PRINCEZE UDARILE JEDNA NA DRUGU! Megan i Kejt se pojavile u skoro identičnim kreacijama, kojoj bolje stoji?

Foto: Printscreen

Kejt Midlton i Megan Markl

Megan Markl, supruga britanskog princa Harija koji nosi i titulu vojvode od Saseksa, odavno je zaratila sa celom kraljevskom porodicom, o čemu je brujao čitav svet, a i o njenom navodno lošem odnosu sa jetrvom Kejt Midlton spekulisalo se mesecima unazad.

Čini se, međutim, da je taj odnos dostigao tačku pucanja nedavno kada su Marklova i princ Hari posle dužeg vremena zajedno došli u London kako bi prisustvovali proslavi jubileja kraljice Elizabete II - 70 godina provedenih na tronu Ujedinjenog Kraljevstva. Budući da razlike nisu premošćene, a da se par Megan-Hari ekspresno vratio u SAD, mediji nisu prestajali da bruje o tome šta se dešavalo iza kulisa. 

U moru tema o odnosima Saseksovih i Kembridžovih, to jest princa Harija i Megan Markl sa princom Vilijamom i Kejt Midlton, nisu izostale ni one koje su se bavile pokušajima Marklove da u oblačenju nekako parira svojoj, složili su se mnogi, znatnije elegantijoj i sofisticiranijoj jetrvi. 

- Odavno je jasno koliko se Megan trudi da postigne eleganciju kakvu ima Kejt - glasio je samo jedan od mnogobrojnih komentara na britanskim portalima. 

A zatim se dogodilo i nešto što je pokazalo da je to i te kako istina budući da su se pojavile fotografije na kojima se vidi da princeze nose skoro identičnu haljinu, pa su se fanovi kraljevske porodice zapitali koja je u stvari koju iskopirala. 

Kejt se u crnoj čipkanoj haljini specifičnog kroja pojavila pre osam godina na Royal Variety Performance-u, dok ju je Megan, potpuno neočekivano, ponela dve godine ranije. Jedina je razlika u tome što ju je ona nosila u nešto kraćoj varijanti, a i što je haljina vojvotkinje od Kembridža kreacija Diane von Furstenberg's Zarita.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading