LICEMERNO! Tom Brejdi PROMENIO ploču o Novaku! Šta mu to treba pod stare dane?

Autor:

Sport

13.06.2022

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada je govorio drugačije!

LICEMERNO! Tom Brejdi PROMENIO ploču o Novaku! Šta mu to treba pod stare dane?

Foto: Tanjug/AP

Tom Brejdi

Jedan od najboljih NFL igrača Tom Brejdi nekada davno gledao je u novaka Đokovića kao u totem, međutim, nedavno je promenio ploču.

On je za magazin "Tajm" u autorskom tekstu napisao da mnogo može da se nauči od Rafaela Nadala:

Republika

Foto: Tanjug

Rafael Nadal

- Od trenutka kada je kročio na teren kao mlad igrač, Rafael Nadal imao je harizmu kao niko drugi. Imao je mentalnu i fizičku čvrstinu da radi ono što su radili svi veliki sportisti:da bude najbolji u najvažnijim trenucima. U stanju je da podigne svoje emotivno stanje na mesto u kojem je ludo usredsređen i na najmanju stvar kojom bi stvorio prednost nad protivnikom – tako tera sebe do pobede- piše Brejdi i dodaje:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

 

- Isplatilo se. Kada je osvojio Australijan open 2022. godine, Rafa je osvojio 21. gren slem titulu, više od bilo kog drugog tenisera u istoriji.

Brejdi naglašava da se divi sportistima koji guraju sebe do granice.

- Apsolutno sam inspirisan svaki put kada Rafa izađe na teren. Nešto se može naučiti gledajući njegovu odlučnost, strateško razmišljanje i sve što je potrebno da uradi kako nikada nijedan trenutak ne bi uzimao zdravo za gotovo. Zauvek će biti zapamćen kao jedan od najboljih sportista u istoriji - zaključuje Brejdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading