SUJETAN DO KOSKE: Federer tvrdi da su ga Đoković i Nadal USPAVALI!

Autor:

Sport

11.06.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski as nije uživao u onome što su Srbin i Španac prikazali.

SUJETAN DO KOSKE: Federer tvrdi da su ga Đoković i Nadal USPAVALI!

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer otkrio je da nije gledao finale Rolan Garosa između Rafaela Nadala i Kaspera Ruda. Međutim, to nije bio slučaj sa duelom u kom je Bik sa Majorke pobedio Novaka Đokovića u četvrtfinalu.

Nisam gledao finale, ali jesam malo gledao četvrtfinale pre nego što sam otišao da spavam.

Potom je nastavio o Kralju šljake.

- Generalno, neverovatno je to što je Rafa postigao. Rekord Pita Samprasa, koji sam ja oborio, bio je 14 Grend slem titula, a sada je Rafa osvojio 14 puta Rolan Garos. Bio sam srećan zbog njega i skidam mu kapu. Posle desetog-jedanaestog puta sam već mislio: ’Ovo je nemoguće’. Nastavlja da pomera granice, gigantski uspeh - rekao je Švajcarac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer

Potom je pričao o svojim planovima za nastavak karijere.

Posle Bazela, sezona je svakako gotova. Za mene je važno da ponovo budem spreman kako bih mogao maksimalno da treniram. Kada dođem do tog nivoa, onda ću birati koliko turnira ću igrati i kojih. Lejver kup je dobar početak, pošto ne moram da igram pet mečeva u šest dana - zaključio je Federer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading