Amerikanac BLJUJE VATRU: Ne poštuju Đokovića kao NAJBOLJEG, on je trebalo da ide na Ruda, a ne na Nadala!

Autor:

Sport

06.06.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne možete da tvrdite da je u redu da prvi nosilac igra protiv petog, a četvrti protiv osmog u četvrtfinalu najvećeg turnira, rekao je Amerikanac između ostalog.

Amerikanac BLJUJE VATRU: Ne poštuju Đokovića kao NAJBOLJEG, on je trebalo da ide na Ruda, a ne na Nadala!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Rafael Nadal je po 14. put u karijeri osvojio Rolan Garos i to ubedljivo lagano pošto je pobedio Kaspera Ruda sa 3:0 u setovima, odnosno 6:3,6:3 i 6:0.

Naš Novak Đoković izgubio je upravo od Španca sa 3:1 u četvrtfinalu, a "bik sa Majorke" je prošao u finale pošto mu je Aleksander Zverev predao meč zbog povrede.

Američki novinar Met Zemek govorio je dominaciji u finalu Grend slema u Parizu i podsetio da ne bi trebalo da se dešava da Nole i Rafa igraju u četvrtfinalu ovakvog turnira kao što je Otvoreno prvenstvo Francuske.

- Podsetio bih vas da je Đoković trebalo da igra protiv Ruda, a ne Nadala, u četvrtfinalu muškog singla u Parizu, ako hoćemo da se epitet prvog nosioac i svetskog 'broja 1' vrednuje kako bi trebalo (i, ako renking išta znači u tenisu) - napisao je Amerikanac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

On je rekao da se ne radi o "imenima", već o čistom renkingu.

- Ako kažete da renking ima vrednost u tenisu i da bi renking trebalo da ima nekakvu težinu, onda ne možete da tvrdite da je u redu da prvi nosilac igra protiv petog, a četvrti protiv osmog u četvrtfinalu najvećeg turnira - dodao je Zemek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading