Golgota: Nadal jednom rečenicom otkrio šta je PREŽIVEO u Parizu!

Autor:

Sport

05.06.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Španac posle slavlja nad Rudom i 14. pehara na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Golgota: Nadal jednom rečenicom otkrio šta je PREŽIVEO u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Španac Rafael Nadal

Španac Rafael Nadal podigao je svoj 14. "kup musketara", a nakon pobede nad Norvežaninom Kasperom Rudom u finalu, otkrio je kako je uspeo da ostvari sedam trijumfa u francuskoj prestonici.

Rafa se bori sa velikim problemom koji predstavlja hronična povreda stopala, a u razgovoru za "Eurosport" podvukao je da je u Bulonjskoj šumi igrao pod injekcijama, te da zbog njih nije osećao bol.

- Igrao sam bez osećaja u stopalu. Nerv je bio pod injekcijom. Stopalo je bilo umrtvljeno i zato samo uspeo da igram - kazao je španski velikan, a potom je usledilo pitanje koliko ih je primio tokom turnira na parskoj šljaci.

Bolje da ne znate - uzvratio je Nadal.

 

 

Podsetimo, "bik sa Majorke" osvojio je svoj 22. Grend slem pehar, čime se "odlepio" od svojih najbližih pratilaca, Novaka Đokovića i Rodžera Federera, koji su ostali na 20.

Naredni "slem" počinje u drugoj polovini juna, a Nadal je već najavio da neće učestvovati na Vimbldonu, kako bi sanirao problem koji mu ugrožava nastavak karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading