POSLE PORAZA U FINALU ROLAN GAROSA: Rud poželeo Nadalu da još neko vreme osvaja titule!

Autor:

Sport

05.06.2022

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Skandinavac bio je potpuno iskren.

POSLE PORAZA U FINALU ROLAN GAROSA: Rud poželeo Nadalu da još neko vreme osvaja titule!

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud

Norveški teniser Kasper Rud nije uspeo da osvoji prvi grend slem trofej u karijeru, pošto je u finalu Rolan Garosa poražen od Rafaela Nadala.

Po završetku meča se Norvežanin zahvalio Kralju šljake na svemu što je učinio za njega, pošto je poznato da je pohađao Nadalovu tenisku akademiju.

Ovo je prvi put da sam ovde. Prva stvar je najvažnija, da čestitam Rafi. Ovo ti je 14. titula ovde, 22. grend slem. Ti si veliki šampion. Iskusio sam kako je igrati protiv tebe u finalu, nije lako. Zahvaljujem se tebi Rafa, tvojoj porodici, timu i akademiji koji ste me prihvatili širom otvorenih ruku. Nadam se da ćeš nastaviti još neko vreme - istakao je Rud.

Nije krio oduševljenje zbog svega što je doživeo u prethodne dve nedelje.

Sjajno iskustvo za mene. Da igram svaki put pred više od 10.000 ljudi. Da vidimo pune tribine, to je velika inspiracija. Bili ste divni prema meni, veliko hvala. To mi daje motivaciju da se vratim. Nadam se da do sledeće godine naučim malo francuskog - podvukao je Norvežanin.

Rud će na narednoj ATP listi ostvariti plasman karijere, pošto će se naći na poziciji broj šest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading