BORIĆU SE U BUDUĆNOSTI: Nadal emotivan posle osvajanja Rolan Garosa!

Autor:

Sport

05.06.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa ne odustaje i najavljuje velike stvari.

BORIĆU SE U BUDUĆNOSTI: Nadal emotivan posle osvajanja Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal po 14. put u karijeri osvojio je Rolan Garos, pošto je ovog puta u finalu porazio Kaspera Ruda.

Bik sa Majorke je posle meča, u kom je 22. grend slem pehar doneo u svoje vitrine, pre svega čestitao protivniku iz Norveške.

- Veliko je zadovoljstvo bilo igrati sa tobom finale ovde. Želim da ti čestitam na sjajnoj karijeri koju već sad imaš, a pogotovo u ove dve nedelje šta si uradio. Srećan sam zbog tebe, tvoje porodice i tvog tima. Želim vam sve najbolje - započeo je Rafa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Potom se emotivno zahvalio svojoj porodici i timu koji su ga podržavali prethodnih godina i uz pomoć kojih je prevazišao sve povrede koje su ga mučile.

Nastavio je u dahu sa zahvaljivanjem navijačima, organizatorima turnira, skupljačima loptica i svima bez kojih Rolan Garos ne bi bio ono što jeste.

- Za mene je veoma teško da opišem osećanja koja imam. Svakako nisam nikada verovao da ću opet biti ovde, biti konkurentan, još jednom u finalu. To mi sve mnogo znači. Ovo je bilo neverovatno putovanje i vaša podrška sa tribina je bila isto takva. Veliko hvala na podršci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Na kraju je imao kratku, ali zagonetnu poruku.

- Ne znam šta može da se dogodi u budućnosti, boriću se - poručio je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading