PODMUKLO I PREFIGANO! Neverica u Parizu: Ove reči o POLUFINALISTI Rolan Garosa NIKO nije očekivao!

Autor:

Sport

02.06.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera pred polufinale Otvorenog prvenstva Francuske.

PODMUKLO I PREFIGANO! Neverica u Parizu: Ove reči o POLUFINALISTI Rolan Garosa NIKO nije očekivao!

Foto: Tanjug/AP

Marin Čilić i Rafael Nadal

Kada je obavljen žreb za Rolan Garos bilo je jasno da je donja polovina kostura slabija, ali da će se u polufinalu drugog Grend slema sezone sastati Kasper Rud i Marin Čilić to niko nije mogao da predvidi.

Norveški teniser, inače postavljen za osmog nosioca, dao je zanimljivu izjavu koja je začudila ljubitelje tenisa u "gradu svetlosti". Rud je ulogu favorita prepustio iskusnom Hrvatu, iako je bolje rangiran na ATP listi, uz obe pobede u dva međusobna susreta, koliko su ih odigrali u dosadašnjem toku karijere.

- Igrao sam protiv mladog igrača i na meni je bio pritisak da pobedim. Protiv Čilića nemam šta da izgubim, sav je pritisak na njemu - izjavio je norveški as uoči duela za plasman u finale koji će biti odigran u petak u Bulonjskoj šumi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jedva čeka da "udari" na Čilića - Kasper Rud

Podsećanja radi, drugi polufinalni par Otvorenog prvenstva Francuske čine Rafael Nadal i Aleksander Zverev, dok je poslednji susret muškog singla zakazan za nedelju na "Šatrijeu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading