ČILIĆ POSLE ČIŠĆENJA RUSA: Nole plati PIVO!

Autor:

Sport

31.05.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat poslao poruku Novaku Đokoviću nakon što je u tri seta za manje od dva sata pobedio drugog tenisera sveta Danila Medvedeva.

ČILIĆ POSLE ČIŠĆENJA RUSA: Nole plati PIVO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Marin Čilić

Proslavljeni hrvatski teniser Marin Čilić iznenadio je sve na Rolan Garosu pošto je u osminu finala počistio Danila Medvedeva, drugog reketa sveta sa 3:0 u setovima, odnosno 6:1, 6:3 i 6:2.

Ovaj trijumf 33-godišnjaka rođenog u Međugorju znači i da će Novak Đoković ostati na prvoj poziciji ATP liste i posle drugog Grend slema u sezoni.

 

 

Posle meča, Hrvat se našalio šta treba da uradi Srbin kako bi mu se zahvalio na pobedi protiv Rusa.

Jedna kafica ili pivo - našalio se Čilić.

 

 

Kada je reč o meču, Marin je istakao da mu je protiv Medvedeva najviše pomoglo iskustvo protiv top igrača sa Grend slemova.

Tanka je nit koja deli od potpune kontrole i kad se meč preokrene imao sam takav slučaj sa Danilom prošle godine i dosta cesti sa ostalim top igračima koji u svakom trenutku traže rešenje, pokušaće nešto novo, drugi način igre. Danil je na kraju drugog seta otišao u toalet, da razbije ritam i da se regeneriše. Tu sam napravio brejk koji je bio apsolutno ključan da steknem veliku prednost. Pomoglo mi je baš veliko iskustvo protiv top igrača na grend slemovima da ostanem na najvišem nivou, tako sam ostao u igri i odigrao mentalno na najvišem nivou - zaključio je hrvatski teniser u razgovoru za Telegraf.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading