DELI VILANDEROVO MIŠLJENJE: Ivanišević jasan - Najveće četvrtfinale u ISTORIJI Rolan Garosa!

Autor:

Sport

30.05.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski teniser, a sada trener Novaka Đokovića govoro o duelu svog izabranika protiv Rafaela Nadala.

DELI VILANDEROVO MIŠLJENJE: Ivanišević jasan - Najveće četvrtfinale u ISTORIJI Rolan Garosa!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Ozbiljno mislim da moramo da uživamo u ovom trenutku, jer ne znam još koliko puta će ovi momci moći da igraju ovde na Rolan Garosu ili na Ju-Es openu. Da li će obojica da pobeđuju uvek sve do polufinala, rekao je Mats Vilander, legendarni švedski teniser o četvrtfinalnm duelu Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Rolan Garosu.

Republika

Foto: Starsport

Mats Vilander

Mišljenje trostrukog osvajača Australijan opena i Rolan Garos i jednom Ju-Es opena deli i legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević, sada trener prvog rekete sveta.

Republika

Foto: Starsport

Goran Ivanišević

- Prošle godine sam rekao da je bolje što igraju u polufinalu, a sada su nažalost već u četvrtfinalu. Imaćemo najveće četvrtfinale u istoriji Rolan Garosa. Ko će pobediti, nemam staklenu kuglu, niti sam ikada rekao da će Nadal, ali to što se prenosilo po portalima… Kakav bih ja bio trener da sam rekao da će Nadal pobediti Novaka i ući u finale, fascinantno mi je to stvarno. Jeste Nadal favorit, ali istorijski ne pobeđuju favoriti uvek - rekao je Ivanišević u razgovoru za Sport klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading