PSIHIČKI GA JE UBILO! Ivaniševič o Novaku i torturi u Australiji - 95 odsto se NIKAD ne bi VRATILO...

Autor:

Sport

28.05.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski teniser govorio o tome kako se Đoković osećao u januaru kada je deportovan iz Melburna samo zato što nije vakcinisan i koliko je to uticalo na Noletovu glavu.

PSIHIČKI GA JE UBILO! Ivaniševič o Novaku i torturi u Australiji - 95 odsto se NIKAD ne bi VRATILO...

Foto: Tanjug/AP

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević

Najbolji teniser sveta Novak Đoković turbulentno je počeo Novu 2022. godinu kada je krenuo na Australijan open, a na kraju je deportovan uz reči da je "pretnja po zdravlje ove zemlje", jer nije vakcinisan.

O slučaju iz "zemlje kengura", alii aktuelnom trenutku govorio je Goran Ivanišević, legendarni hrvatski teniser, sada trener našeg Noleta.

On je genijalac kojem je malo potrebno da se vrati, a verujte mi, 95 posto ljudi ne bi uspelo nikad ni da se vrati da im se desilo ono što se njemu desilo u Australiji. I onda mi očekujemo od njega: "E, moraš to za nekoliko nedelja". Ne ide to baš tako, dosta je to njega psihički vratilo unazad - rekao je Ivanišević.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Rođeni Splićanin poseban akcenat dao je i na formi Beograđanina koji je posle prvog turnira u Dubaiju izgledao kao da nema snage, ali najbolje se pokazao na Mastersu u Rimu gde je osvojio turnir. 

Trenutno mu i na Rolan Garosu ide odlično, plasirao se u osminu finala bez izgubljenog seta, a sutra igra protiv Dijega Švarcmana iz Argentine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dijego Švarcman

- Mnogo ga je pogodilo, to se i videlo na igrama. Njegov govor tela na terenu… Nije to bio onaj Novak koji uđe odlučno u teren i znaš da je samo pitanje vremena koliko će trajati meč. U Monte Karlu to nije bio on. U Beogradu je već bio svoj u tom pogledu – iako nije igrao dobro, grizao je i borio se, mada mu je i Đere malo pomogao u prvom meču. Ali to je bio taj Novak, u njemu je opet bila glad - istakao je legendarni hrvatski teniser u razgovoru za "Sport klub".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading