NA MUKAMA: Novakova VELIKA PRETNJA gubila 2:0 u setovima, digla se iz PEPELA I PREOKRENULA (VIDEO)

Autor:

Sport

24.05.2022

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda i najbolji meč prvog kola Rolan Garosa, a pobednik ide na kvalifikanta Zdeneka Kolara iz Češke.

NA MUKAMA: Novakova VELIKA PRETNJA gubila 2:0 u setovima, digla se iz PEPELA I PREOKRENULA (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas, jedna od najvećih pretnji po našeg Novaka Đokovića na putu ka odbrani trofeja na Rolan Garosu, jedva je prošao u drugo kolo drugog Grend slema u sezoni.

Prošlogodišnji finalista Otvorenog prvenstva Francuske bio je na mukama, gubio 2:0 u setovima, na kraju se digao iz pepela i preokrenula na 3:2 protiv Lorenca Musetija, odnosno 5:7, 4:6, 6:2, 6:3, 6:2.

 

 

Prvi set bio je gotov posle brejka u 11. gemu, dok je Museti u drugom vodio 4:0, a onda i pored jednog izgubljenog servisa došao do velike prednosti.

Onda se probudio Grk koji je lako osvojio treći set, a u četvrtom je presudan momenat bio kada je Atinjanin u šestom gemu ponovo uzeo brejk.

 

 

Stefanos Cicipas pregazio je Lorenca Musetija u petom setu, a vrlo brzo je imao 4:1. Italijan je spasio dve meč lopte na svoj servis u sedmom gemu, ali to je bilo sve od njega.

Naredni protivnik Grka biće kvalifikant Zdenek Kolar iz Češke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading