SREĆAN SAM ŠTO SAM ŽIV! Teniser doživeo HAOS u Parizu - Od bolova u STOMAKU do UPALE PANKREASA (FOTO)

Autor:

Sport

24.05.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni teniser završio na intezivnoj nezi posle meča na Rolan Garosu zbog nimalo naivnog zdravstvenog problema.

SREĆAN SAM ŠTO SAM ŽIV! Teniser doživeo HAOS u Parizu - Od bolova u STOMAKU do UPALE PANKREASA (FOTO)

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Damir Džumhur

Damir Džumhur, bosanskohercegovački teniser nedavno je završio u bolnici na intezivnoj nezi. 

Otkriveno je da je rođeni Sarajlija imao ozbiljan zdravstveni problem - teška upala pankreasa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nekada 23, a sada 145. reket sveta imao je jake bolove u stomaku, a Bosanac je spas našao tek u bolnici na odeljenju intenzivne nege u Parizu.

Damir Džumhur se na kraju oglasio putem Instagrama gde je ispričao šta se sve dogodilo detaljno, a bolovi su se javili posle kvalifikacionog susreta na Rolan Garosu protiv Fernanda Verdaska kada je izgubio.

Republika

Foto: Starsport

 

- Pozdrav svima. Samo sam želeo da podelim sa svima vama to da je prošla nedelja verovatno bila jedan od najtežih perioda u mom životu. Posle mog meča u Parizu na Rolan Garosu odjednom sam osetio jak bol u stomaku. Kontaktirao sam doktora i odmah sam hospitalizovan u bolnici. Sva ispitivanja su pokazala da je u pitanju akutni pankreatitis (zapaljenje pankreasa). Na skali od 1 do 5 bilo je 5 (najjača). I to se desilo samo 3 dana pre mog 30. rođendana, pa sam od tada na intenzivnoj nezi, četiri dana u Parizu pa sam nastavio oporavak  u Beogradu - ukratko je opisao Džumhur šta mu se dešavalo i muku kroz koju je prošao:

 

 

- Imao sam najveće bolove u životu i nisam ni pomislio da to mogu da doživim, pogotovo zato što je to jednostavno došlo niotkuda zdravom sportisti kakav sam ja. Biću u bolnici još dve nedelje jer oporavak od ovoga nije lak i potrebno je vreme. Na kraju sam srećan što sam živ i što mi nije potrebna operacija. Osećam da ću mnogo više ceniti život, mnogo više sve prilike, više uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na ovom svetu, a to je moja porodica! Moj sin, moja žena i svi koji me bezuslovno vole. Drago mi je da se već osećam bolje i da vidim poboljšanje. Lekari koji su brinuli o meni uradili su najbolji mogući posao da me spasu i ojačaju. Hvala njima, zahvaljujući podršci mojih prijatelja, podršci moje porodice a posebno moje supruge koja je učinila sve što je bilo moguće da mi pruži najbolju negu i naravno mislima na mog sina da ću ponovo biti zdrav. Što se tiče tenisa, trenutno ne razmišljam. Definitivno mi nije na pameti, ali znam da ću uzeti malo slobodnog vremena da se oporavim i da ga provedem sa dragim osobama. Hvala svima na bezuslovnoj podršci. Damir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading