Dušica Jakovljević zvala Tašketa u POLA 5 UJUTRU! Sledeći dan usledio je poziv od Viki, pevačica joj postavila samo JEDNO PITANJE!

Autor:

Zabava

24.05.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević zvala supruga Viki Miljković celu noć.

Dušica Jakovljević zvala Tašketa u POLA 5 UJUTRU! Sledeći dan usledio je poziv od Viki, pevačica joj postavila samo JEDNO PITANJE!

Foto: printskreen/pink TV/ST/N. MANDIĆ

Voditeljka Dušica Jakovljević gost je u emisiji ''Amidži šou'' gde je prepričavala detalje pojedinih provoda i pijanstava, pa tako otkrila da je jednog posebno sramota, a vezan je za Viki Miljković i njenog supruga Tašketa.

- Moram da navedem Zlatibor u jednom lokalu gde sam bila koji se nalazi iza ćoška. Ja sam nastavila pravo i izgubila sam se. Ja se napijem od dve čaše vina - počela je Dušica, pa dodala:

Republika

Foto: printskreen/pink TV

Dušica Jakovljević o pijanstvu

- Ja sam bila pre tri godine sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Sada jedan je otišao i nije poneo telefon, za njim drugi, nismo znali gde su, ja sednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan. Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu "Taske", ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sledeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: "Viki Miljković". Kaže ona: "Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?" Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno - ispričala je Dušica.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading