Ceca iskeširala 10.000 EVRA za Anastasijin rođendan! Otkrivano sve detalje GALA PROSLAVE!

Autor: Melina GVERO

Zabava

24.05.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović sutra proslavlja rođendan, a njen dečko Nemanja Gudelj je doputovao danas kako bi se upoznao sa porodicom Ražnatović.

Ceca iskeširala 10.000 EVRA za Anastasijin rođendan! Otkrivano sve detalje GALA PROSLAVE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović organizuje večeras gala žurku povodom 24. rođendana, za koju je njena mama Svetlana Ceca Ražnatović iskeširala 10.000 evra, saznaje Republika.

Republika

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović slavi rođendan sutra

Folk zvezda, inače, voli da se otvori za poklone kada su njeni najmiliji u pitanju, a kako je Tasa rešila da napravi rođendansku proslavu u jednom beogradskom restoranu, odmah se ponudila da ona snosi troškove da ne bi morala da smišlja šta da joj pokloni.

Republika

Foto: ATA Images

Ceca dala 10.000 evra

- Ceca je dala Anastasiji 10.000 evra i prepustila joj celu organizaciju. Anastasija je veoma uzbuđena, desetak dana se bavila svim detaljima slavlja da bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije, ali i torte - priča izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Vanja Mijatović i di-džej zabavljaju goste

Na Tasinoj zabavi goste će zabavljati mlada pevačica Vanja Mijatović, koju Ražnatovići vole i često je angažuju za slavalja. Pored nje, slavljenica je angažovala i di-džeja za sve one koji vole i tu vrstu muzike.

- Posebno je srećna što je njen dečko Nemanja Gudelj uspeo da uskladi sve obaveze, dođe u Beograd i uveliča njen rođendan. Nakon što je ona upoznala celu njegovu porodicu i provodila s njima vreme u Španiji, konačno se i on sreo s njenima u Srbiji. Anastasijino rođendansko slavlje im je taman poslužilo i da se svi zajedno dobro provedu u sjajnoj atmosferi kakvu inače Ražnatovići prave kada se vesele.

Republika

Foto: Starsportphoto

Nemanja Gudelj stigao u Srbiju da se upozna sa Cecom

Inače, Nemanja Gudelj je u Srbiju doputovao danas, gde se na aerodromu snimao sa mlađom sestrom Vanjom i bratom Dragišom, s kojima se Anastasija družila dok je boravila u Sevilji. On je došao dan ranije da bi neko vreme proveo s Ražnatovićima pre večerašnje žurke, na kojoj će biti oko stotinu zvanica.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading