Seka progovorila o KUĆI i cifri od POLA MILIONA! Pevačica stavila TAČKU na sve, pa KONAČNO otkrila koliko NOVCA je uložila u porodični dom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.05.2022

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić otkrila da li je istina da kuća u kojoj živi vredi pola miliona.

Seka progovorila o KUĆI i cifri od POLA MILIONA! Pevačica stavila TAČKU na sve, pa KONAČNO otkrila koliko NOVCA je uložila u porodični dom! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Seka Aleksić bila je deo revije Bate Spasojevića koja se večeras održava na Belom dvoru, a pevačica se dotakla samog dizajnera i njegove nove kolekcije, kao i novih dešavanja u njenom privatnom životu.

 

 

- Ja sam modele već videla, on mi je slao nešto. Bata je osoba koja zaista radi vrhunski svoj posao, zaista je poseban. Znamo se privatno i družimo, posećujemo jedni druge, tako da sam ja večeras u ulozi njegovog prijatelja i da vidim šta je pripremio.

Republika

Foto: Republika.rs

Seka Aleksić o Bati Spasojeviću

Kako je nova pesma ''Rana'' izazvala veliku pažnju javnosti, Seka otkriva koja je njena najveća rana u životu.

- Nemam je Bogu hvala, sve što sam želela u životu sam ostvarila, Bog mi je dao, ja rane nemam i hvala Bogu što je tako.

Republika

Foto: Republika.rs

Seka Aleksić o kući

Nedavno se govorilo o ceni kuće u kojoj živi, te su mnogi govorili o vili i vrtoglavoj sumi od pola miliona, Seka je odlučila da stavi tačku na sve spekulacije.

- Ja ne živim u vili, ja živim u kući, ovo iza mene je vila - Beli dvor, ono što je u Pazovi je kuća, malo veća. Ja mislim da sam jedna od retkih koja demantuje cifre, ja to ne volim, mislim da je nekulturno pitati koliko šta košta, a druga stvar ako sam ja svoju karijeru i život pazila i vredno radila i ako se za mene nikakvi sponzori nisu lepili, svi znate da sam sve što sam stekla stekla sama, kasnije kada sam se udala zajedno stekla sa svojim suprugom, mislim da tu nema mesta za to koliko šta košta, koliko košta to je moja lična stvar, ako sam ja to sebi priuštila. Ja bih najsrećnija bila kada mi u ovoj zemlji decu ne bismo lečili preko SMS-a, kada bih mogla i ja i ostali da se uključimo da pomažemo ljudima na pravi način, ali to je nemoguće, ne samo kod nas nego i u svetu. Ja nikada neću reći koliko kuća košta, niti potvrditi, jer je to totalno nebitno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading