BOMBA ZA SLEDEĆU SEZONU: Vraća se Bili Beron i potpisuje UGOVOR ŽIVOTA!

Autor:

Sport

28.05.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvariće transfer karijere.

BOMBA ZA SLEDEĆU SEZONU: Vraća se Bili Beron i potpisuje UGOVOR ŽIVOTA!

Foto: Starsport

Bili Beron

Bek ruskog Zenita Bili Beron privukao je pažnju Real Madrida, preneo je dobro obavešteni italijanski novinar Luka D'Alesandro.

Finalista Evrolige rešio je da se pojača na spoljnim pozicijama košarkašem koji je pružio briljantne partije u dresu kluba iz Sankt Peterburga ove sezone.

Beron, koji je briljantnom igrom u crveno-beloj opremi stekao naklonost "Delija" je na 23 evroligaške utakmice prosečno beležio preko 11 poena i dve asistencije za Zenit, sve do izbacivanja Rusa iz elitnog takmičenja.

 

 

Odlukom Evrolige, spekilisalo se da bi on mogao da napusti Rusiju i pojača Crvenu zvezdu, ali je odlučio da ostane veran timu do kraja sezone. Ipak, na leto bi mogao da se preseli u redove Kraljevskog kluba i ostvari "transfer karijere".

Ukoliko se preseli u Madrid, to bi za 31-godišnjeg asa bio povratak na Pirineje, gde je tokom sezone 2016/2017 igrao za Mursiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading