NAMERIO SE NA BOLJEG: Srpski teniser je morao da PRIZNA PORAZ - Medvedev je ipak KVALITETNIJI!

Autor:

Sport

28.05.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnje Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu završeno je za još jednog srpskog tenisera.

NAMERIO SE NA BOLJEG: Srpski teniser je morao da PRIZNA PORAZ - Medvedev je ipak KVALITETNIJI!

Foto: Tanjug/AP

U duelu šesnaestine finala Grend Slema u Parizu, Miomir Kecmanović koji trenutno drži 31. poziciju na ATP listi, namerio se na kvalitetnijeg protivnika i morao je da prizna poraz nakon samo tri odigrana seta.

M. Kecmanović - D. Medvedev 0:3 (2:6, 4:6. 2:6)

Već u trećem gemu prvog seta, nakon velike borbe, Ruski teniser je uspeo da stigne do brejka , a ista situacija se ponovila i u sedmom gemu, tako da je pitanje osvajača prvog seta već tada bilo rešeno.

 

 

Miomir Kecmanović je loše ušao i u drugi set. Već u prvom gemu dozvolio je Danilu Medvedevu da stigne do brejka, a taj poklon trenutno drugi teniser planete je znao da iskoristi i sigurnom odbranom svog servisa, moglo bi se reći i rutinski osvaja i drugi set. Interesnanto je napomenuti da su oba tenisera, ne računajući prvi gem, u nastavku seta prilično lako uspevala da osvoje sopstveni servis.

Tokom trećeg seta brejka nije bilo do petog gema, kada je Danil Medvedev ponovo uspeo da nadmudri srpskog tenisera. Pre toga, Kecmanović je imao lepu priliku na samom startu seta da stigne do brejka, ali na žalost u tome nise uspeo.

Medvedev je nakon prvog brejka u ovom setu, odmah načinio i drugi i pitanje pobednika je bilo rešeno.

Miomir Kecmanović je ovim rezultatom okončao ovogodišnji Rolan Garos, ali ostaje upisano da je u dve uvodne runde turnira bio bolji od Argentinca Ečeverije nakon tri odigrana seta 6:3, 7:5, 6:3, da bi u prethodnoj rundio bio bolji od kazahstanca Bublika rezultatom 3:1 (4:6. 7:5, 6:2, 6:1).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading