NAKON SKANDALA SA TAMAROM ĐURIĆ: Komšije RAZVEZALE jezik o Kaći Živković, SVE ŠTO NISTE ZNALI O PEVAČICI ODJEKNULO JE DALEKO!

Autor:

Zabava

28.05.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije razvezale jezik o Kaći Živković.

NAKON SKANDALA SA TAMAROM ĐURIĆ: Komšije RAZVEZALE jezik o Kaći Živković, SVE ŠTO NISTE ZNALI O PEVAČICI ODJEKNULO JE DALEKO!

Foto: Republika/O.Bogdanović, ATA Images

Tamara Đurić, Katarina Živković

Pevačica Katarina Živković napravila je pometnju kad je pre izvesnog vremena komentarisala elitnu prostituciju i starlete, u čijim rečima se pronašla starleta Tamara Đurić pa je nastala čitava eksplozija na društvenim mrežama.

Tim povodom komšiluk iz kraja je progovorio o Kači i otkrio kakva je ona kao sused, a i kao čovek.

– Ne viđamo je toliko često, jer uglavnom nije kod kuće zbog posla. Javi se kulturno svaki put kada se sretnemo, bez izuzetka svim komšijama. Mislim da u celoj ulici niko nema šta loše da kaže, pa i kolege je poštuju i njeno ime se ne provlači kroz medije u negativnom kontekstu – rekla nam je jedna komšinica, koju smo pitali da li je ispratila Kaćin sukob sa starletom Tamarom Đurić, piše Blic.

Republika

Foto: ATA Images

Katarina Živković

 

– Da! Zgrozila sam se zbog izjave one prostitutke. Sram je bilo! Nisam ni očekivala da će joj Kaća ostati dužna i treba da brani svoju profesiju jer se time bavi čestito. Bilo bi lepo kada bi je ostale koleginice podržale. Tako je stala iza svih i posle emisije kod Sanje Marinković i nijedna druga nije smela ništa da kaže – iskrena je bila komšinica, a pridružio joj se i stariji čovek iz ulice:

– Nisam je video otkako je bio taj incident sa onom starletom, hteo sam da joj pružim podršku. Slažem se sa svim što je rekla. I ja sam iz unutrašnjosti i vređanje na osnovu toga odakle je neko, nije ni malo kulturno. Džaba joj što je Beograđanka kada je prosta.

Imali smo priliku da sretnemo nekoliko pevačicinih suseda, koji su svi rado želeli da kažu po koju lepu reč za svoju komšinicu.

- Mi živimo sa malom decom, ali ona je tolerantna. Nismo imali nikakvih problema s njom. Ukoliko joj nešto zatreba ili nama, tu smo jedni za druge, pomažemo se. Ne pravi nikad buku - rekla je jedna žena, a dodali su nam da Kaću još nisu videli u društvu nekog momka.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Katarina Živković

 

– Kaća je uvek sama, ne ulazi ni ona u našu intimu, pa nećemo ni mi u njenu. Dosadni su ljudi sa pitanjima kada će se udati, skrasiti. Ne mora sve da ide tim redom kako selo nalaže. Ona je prava dama. Ova Tamara koja je proziva je prava prostakuša.

Dobro je poznato da je Kaća redovna u teretani, pa je tako često viđaju u sportskoj opremi i bez šminke i ceo komšiluk se slaže da je lepa i kada nije sređena.

– Vidi se da vodi računa o sebi. Svaka joj čast kako sve postiže. Izgleda jako lepo i kada nije sređena. Takvoj devojci ni ne treba šminka – rekao je jedan komšija i dodao:

– Video sam i na Instagramu kako trenira, verujem da bi mogla da savlada većinu muškaraca u teretani.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading