HOROR NA ROLAN GAROSU: Argentinac bio U LOKVI KRVI, ONESVEŠĆEN u hotelu!

Autor:

Sport

26.05.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na drugom Grend slemu u sezoni!

HOROR NA ROLAN GAROSU: Argentinac bio U LOKVI KRVI, ONESVEŠĆEN u hotelu!

Foto: www.profimedia.rs

Rolan Garos

Trenutno se igraju mečevi drugog kola Rolan Garosa, ali pored trenutaka na terenu, nesvakidašnje životne situacije događaju i van stadiona na drugom Grend slemu u sezoni.

Naime, Kamilo Ugo Karabelji, mladi argentinski teniser onesvestio se posle trijumfa nad Aslanom Karacevim od 3:2 u Parizu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kamilo Ugo Karabelji

Proslavio je momak iz Buenos Ajresa pobedu, a potom je doživeo nezgodu u hotelskoj sobi. Trener je 22-godišnjaka pronašao kako leži u lokvi krvi, a sam teniser se ne seća detalja i ne zna šta se dešavalo posle meča sa Rusem.

Stvarno se ne sećam ničega, ne znam kako sam se onesvestio. Pamtim samo da me je trener podigao i da mi je lice bilo puno krvi. Video sam tragove udarca na ramenu i na zidu, tako da pretpostavljam da sam u padu ramenom udario u zid i da sam glavom zatim udario u pod. Trenirao sam samo sat vremena sa Fonjinijem pre narednog meča, jer me je bolela glava. Pio sam tablete protiv bolova, ali se nisam osećao dobro na terenu -  rekao je Karabelji posle poraza od Feliksa Ože-Alijasima (3:0).

 

 

Inače, Kanađinin će u narednom kolu igrati protiv našeg Filipa Krajinovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading