PENZIJA? Čovek blizak Novaku progovorio o Đokovićevom KRAJU KARIJERE!

Autor:

Sport

10.05.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kačenje reketa o klin postaje česta tema kada teniseri uđu u pozne godine.

PENZIJA? Čovek blizak Novaku progovorio o Đokovićevom KRAJU KARIJERE!

Foto: Starsport

Prvi reket sveta Novak Đoković posle pobede nad Hačanovim

Nekada najbolji dubl teniser sveta Nenad Zimonjić pričao je o Novaku Đokoviću koji se posle prinudne pauze konačno vratio turnirima u sezoni šljake.

Sve dok kod Novaka vidimo emocije, to govori o tome koliko mu je stalo, koliko uživa i voli tenis. Za njega je neuspeh da ne bude u finalu i da ne osvoji turnir. Postoji još želje za dokazivanjem, došli su novi igrači i to mu je izazov. Pomera granice da bude još bolji, da napreduje, da neke elemente dodatno popravi - rekao je Zimonjić gostujući na televiziji "K1".

Nastavio je u dahu.

Novak je takav, on radi na sebi u svakom pogledu. Po mom viđenju, njegova penzija nije ni blizu - dodao je bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nenad Zimonjić

Takođe se osvrnuo i na pobednika mastersa u Rimu, Karlosa Alkarasa.

- Za Alkarasa znam već godinu, godinu i po dana. Huan Karlos Ferero mu je trener i mentor, i njegov tim radi i sa Alkarasom. Imaju mnogo iskustva i sigurno je Ferero odgovoran za njegov način igre. Gledao sam ga u Majamiju, protiv Kecmanovića i Cicipasa, i iznenadio me je koliko osećaja ima za igru. Postiže sjajne rezultate, naročito u poslednjih mesec dana, i možemo reći da je trenutno on najbolji igrač na svetu. Ima odličnu tehniku, sjajan je igrač i ovi rezultati nisu slučajni. Sa 19 godina biti tako kompletan i mentalno stabilan, to je neverovatno.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

U istom ritmu je pričao i dalje o mladom Špancu.

Ono što mu radi u korist je činjenica da je pobedio Nadala i Đokovića jednog za drugim i da je ostao miran. Alkaras se jako dobro snalazi na svim delovima terena, prilagođava se protivniku, izuzetno je brz. Fizički ima fenomenalne predispozicije, na betonu se niko ne kreće brže od njega. Eksplozivniji je za nijansu od Novaka. Na šljaci se najbrže i najbolje kreće Nadal, bez konkurencije. Alkaras će još napredovati, ima odličan tim. Od njega treba očekivati mnogo, harizmatičan je i publika ga voli. On će biti fenomenalan igrač i biće sigurno broj 1. Fric, Alkaras i Cicipas su nova imena koja osvajaju masterse, a sledeći korak su grend slemovi. Medvedev je veliki igrač ali na šljaci od njega ne treba mnogo očekivati. I Zverev i Šapovalov su tu, mnogo je dobrih igrača - zaključio je Zimonjić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading