NI NOVAK, NI NADAL: Karlito, ti si NAJBOLJI na svetu!

Autor:

Sport

08.05.2022

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zverev pohvalio Karlosa Alkaraza.

NI NOVAK, NI NADAL: Karlito, ti si NAJBOLJI na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Aleksandar Zverev

Karlos Alkaraz je nova senzacija u svetskom tenisu, nakon što je na turniru u Madridu pobedio Rafaela Nadala, Novaka Đokovića, a u finalu je deklasirao Aleksandra Zvereva rezultatom 6:3, 6:1.

Nemački teniser je pohvalio mladog Španca.

- Pre svega želim da čestitam Karlitu. Trenutno si najbolji teniser na svetu. Iako si petogodišnjak, sve nas dobijaš. Lepo je za tenis videti novog superstara. Osvojićeš mnogo grend slemova, bićeš prvi na svetu, slavićeš ovde u Madridu još dosta puta - izjavio je Zverev.

Svestan je da je odigrao lošu utakmicu.

- Žao mi je što nije bilo baš najbolje odigran meč sa moje strane, ali je bilo uživanje igrati pred ovom publikom. Nije na kraju ispalo dobro. Želim naravno da vam se zahvalim svima na podršci. Posebno mom timu koji je u ovom periodu koji je težak za mene ostao tu i što je sa mnom - dodao je.

 

 

Alkaraz je izrazio veliku zahvalnost na lepe reči.

- Prvo da čestitam Saši. Bićeš i ti prvi na svetu sigurno, osvajačeš titule i grend slemove. Sjajan si i igrač i čovek i čestitam ti na svemu - rekao je.

Alkaraz je sada šesti na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading